Dr. Irinyi Beatrix


Esztétikai Bőrgyógyászat

Kozmetikai kezelésekről

A kozmetikai kezelések elsődleges feladata, hogy megoldást nyújtsanak a problémás bőr számára. Sajnos legtöbben csak akkor kérik szakember segítségét, amikor már bőrproblémáik a mindennapjaikra is kihatnak, azonban fontos szem előtt tartani, hogy a megelőzés és a folyamatos, szakember által végzett bőrápolás sokszor nagyobb segítséget nyújt, mint a problémás bőr utólagos kezelése.


Bár sokan szeretnék saját kézbe venni a dolgokat és házi módszerekkel megoldani a kozmetikai kezeléseket, nagyon fontos szem előtt tartani, hogy akár bajt is tudunk okozni az érzékeny bőrnek. Arról már nem is beszélve, hogy bőrünknek sokszor csak felüdülésre van szüksége, nem pedig komoly beavatkozásokra.

Hogy a mindennapi igényeket is ki tudjuk elégetni a speciálisabb bőrproblémák mellett, mostantól olyan kozmetikai kezeléseket is kínálunk, amely a nők természetes szépségét segít még hangsúlyosabbá tenni. Arctisztító kezelések, gyantázás és sminkelés is megtalálható mostantól a szolgáltatásaink között, a kikapcsolódni vágyóknak pedig egy arc és dekoltázs masszázs nyújt felüdülést. Mindezt pedig igényes környezetben, minőségi termékek használatával élvezhetik látogatóink, ráadásul teljesen egyéni igényekre szabott módszerekkel.

Kozmetikai kezelés Esthedermmel,
avagy megoldás a modern nők igényeire

Debrecenben nálunk elsőként az Esthederm prémium kategóriás kezelések. A márka egyedülállóságát a rendkívül érzéki termékek textúrái, a kifinomult illatok tökéletesítik, valamint precíz, kíméletes manuális bőrápolási technika teszi tökéletessé.


Az Esthederm kozmetikumok negyven éve meghatározó és vezető szereplői nemcsak Franciaország, de a nagyvilág szépségiparának is. Mintegy száz országban bizonyítja hatékonyságát nap, mint nap hölgyek sugárzóan fiatalos és energikus arcán.


Az Institut Esthederm exkluzív, francia, high-tech márka, filozófiáját a sejtek élete inspirálja. A márka kezdetektől fogva a bőrre, annak folyamataira, valamint a környezettel való kölcsönös egymásra hatásra összpontosít. Ennek az érdeklődésnek az eredményeként született meg az a hatékony kozmetika, mely tiszteletben tartja a bőrt, és segít beindítani a helyes bőrműködését. Tisztában van a bőr természetes mechanizmusaival, és annak saját anyagaival segíti a megújulását.


Legyen szó bármilyen életkorról és bőrtípusról, hiszen a sejtszintű támogatás lehetővé teszi a fiatalosság megőrzését.


Kezeléseink:

OSMOPEEL BŐRMEGÚJÍTÓ KEZELÉS

30 perces, gyengéd, hámlasztó kezelés, amely azonnal simává és ragyogóvá varázsolja a bőrt.


Kinek ajánljuk a kezelést?
Azok számára, akik különleges alkalomra, eseményre (esküvő, üzleti találkozó) készülnek, mivel a kezelés után az arc azonnal sminkelhető. Vagy akiknek nincs idejük otthon elvégezni az alapvető bőrápolási rutint.


HIALURONSAVAS FELTÖLTŐ KEZELÉS

60 perces kezelés, amely kisimítja a rácokat és intenzíven hidratálja a bőrt.


Kinek ajánljuk a kezelést?
Azoknak a hölgyeknek akik „gyors” azonnali feltöltést, hidratálást szeretnének. Akiknek intenzív rehidratálásra van szükségük. Akik a finom ráncaikat, barázdáikat akarják feltöltetni. Ideális orvosi esztétikai kezelésekkel kombinálva is.