Dr. Irinyi Beatrix


Esztétikai Bőrgyógyászat

ARCKEZELÉSEK

Szeretné e, ha bőre látványosan és tartósan, egyúttal lassabban öregedne?


Akkor nálunk Ön a legjobb kezekben van!


A tökéletes megoldást az Institute Esthederm Paris arckezelései jelentik, amelyek minden típusú bőrproblémával szemben teljes körű megoldást nyújtanak.


Az Institute Esthederm laboratóriumában tudományos kutatómunka révén válnak elérhetővé a bőr kíméletes és természetes regenerálására szolgáló termékek. Az elismert szakemberekből álló csapat munkájára elégedett nők sokasága ad pozitív visszajelzést, akiknek fontos a megbízhatóság és a beváltott ígéretek magabiztossága. A cég egyedülálló szabadalmai, mint a "Cellular water" tudományos hátteret biztosítanak a kortalan szépségnek, hiszen bármilyen típusú bőrre az Institute Esthederm termékekkel végzett arckezelés és otthonápolás sejtszintű támogatást nyújt a fiatalság megőrzése és egészségének védelme érdekében.


Jean-Noel Thorel francia gyógyszerész-biológus a '70-es években alapjaiban szakított a szépségiparban addig uralkodó nézetekkel és úgy gondolta, hogy bőrünknek meg kell tanulnia, miként működjön megfelelően ahelyett, hogy mindenféle készítményekkel túlkezelnénk.


Thorel évtizedek során elvégzett kutatásai és fejlesztései, valamint létrehozott egyedülálló innovációi és szabadalmai révén az Instituta Esthederm a nemzetközi kozmetikai iparág főszereplőjévé vált az elmúlt négy évtized során. Többek között a Cellular water, a Time Control System vagy az Age proteom szabadalmaztatott biotechnológia, melyet Miroslav Radman kollegájával fejlesztettek ki közösen, tudományos hátteret nyújtanak a kortalan szépségnek, legyen szó bármilyen életkorról és bőrtípusról, hiszen a sejtszintű támogatás lehetővé teszi a fiatalosság megőrzését, a bőr proteomjának teljes körű védelmét.A SPA típusú élmény az Institute Esthederm arckezelésekkel tökéletesen elérhető vált minden szépülni vágyó hölgy, úr és fiatal számára, akiknek nemcsak a bőr szépségének megőrzése vagy annak specifikus problémájának kezelése fontos, hanem tartós védelme is kulcsfontosságú szerepet tölt be az életében.
Minden életkorban, minden bőrtípushoz ajánljuk az Institute Esthederm professzionális kozmetikai arc kezeléseit, melyek széles körben nyújtanak megoldást a felmerülő bőrproblémák megoldására a problémás tinédzser bőrtől kezdve, a hámlasztásokon át az anti-aging kezeléseken túl egészen a luxus arcápolásig.


ARCKEZELÉSEK

Az Institut Esthederm kozmetikai kezelései lehetőséget nyújtanak arra, hogy a mai felgyorsult, rohanó világban megálljunk egy pillanatra és kikapcsolódjunk.

A kezelések során felfedezheted a gyengéd érintés erejét és hatékonyságát, melynek segítségével megteremtheted a belső békédet és harmóniára lelhetsz a rohanó hétköznapokban. Kezeléseink egyedülálló technikáit a bőrápolásban jártas szakértőkkel együttműködve hoztuk létre, hogy az eredmény minden bőrtípus számára egyformán hatékony legyen, a bőr fiatalságának hosszútávú megőrzése érdekében.


Discovery: A tiszta bőr szakértője


Oxy purity: Oxigenizálás-Mattítás-Tisztítás


Oxy Hidra: Oxigenizálás-Hidratálás-Ragyogás


Hamarosan érkeznek a hármas hatékonyságú finom hámlasztó kezelések


Multi Peel Repulp: Hámlasztás-Feszesítés-Hidratálás


Multi Peel Radiance: Hámlasztás-Halványítás-Ragyogásfokozás


Multi Peel Purity: Hámlasztás-Tisztítás-Nyugtatás


Esthe-Lift: Arckontúr-Feszesítés


Exellage 60': Teljes körű fiatalító kezelés


Exellage 90': Luxus anti-aging kezelés a mindennapi ragyogásértA helyszínen rendelkezésre állnak vendégeink számára a szalonkezelések kiváló kiegészítői az Institute Esthederm otthonápolási termékei.

Az arckezelések során ingyenes bőrápolási tanácsadás keretében tudjuk feltérképezni az aktuális otthoni bőrápolás lépéseit és szükség esetén kiegészítve segítünk egy tökéletesen, de egyszerűen elvégezhető pár perces napi rutin kialakításában az adott bőrprobléma megoldására fókuszálva.

A termékek ingyenes mintatermékek formájában kipróbálhatók.


Várunk minden szépülni kívánó Hölgyet, Urat és fiatalt az esztétikai bőrgyógyászat kozmetikai részlegén.


Györfi-László Éva

kozmetikus

tetoválás eltávolító specialista

Rost Zsuzsa

kozmetikus


DISCOVERY: alapkezelés, a tiszta bőr szakértője

A kezelés időtartama: 30-35 perc


Ebben a kezelésben a többlépéses Esthederm arctisztító rituálé után az Age proteom szérummal végzünk mély, lassú mozdulatokkal egy speciális proteo-dermic masszázs mozdulatsort arcon és a nyak területén.


A masszázs után kifejezetten fellélegzik és felpezsdül a bőr, szinte új életre kel. A "mini" arckezelés végén azonnal és láthatóan csökkennek a mélyebb ráncok, az apróbb ráncok kisimulnak, enyhén megemelkedik a szemhéj és a szemöldök, ezáltal nyitottabbá válik a tekintet, az egész arc kontúrja átrajzolódik.


A hidratáló krém és City spray, mint befejező momentum kerül az arcra, a nyakra, a dekoltázsra és a vendég folytathatja a napi megszokott tevékenységét.


A City spray egy úgynevezett láthatatlan védelmet nyújt a városi szennyeződés ellen. Kellemes, enyhe illatával igazi "francia" élménybe burkolja viselőjét és mosolyt csal a vendégek arcára.


Kinek és mikor ajánljuk ezt a gyors, látványos Discovery kezelést?


 • Fontos esemény vagy találkozó előtt
 • Felfrissülni vágyóknak egy nehezebb nap után vagy előtt
 • Portré fotózás, sminkelés előtt
 • Alap, bevezető kezelésként
 • Menyasszonyoknak a "nagy nap" előtt közvetlenül
 • Ún. ebéd-szünet kezelésként, amikor gyors felfrissülésre van szükség

Esthe Lift: Arckontúr-Feszesítés

A kezelés időtartama 60-70 perc

Ennél az arckezelésnél a már jól ismert letisztító rituálé után egymást követően három féle masszázst végzünk.

 • Age Proteom szérummal történő boost masszázs
 • Derm repair szérumot tartalmazó simító és relaxáló masszázs
 • Feszesítő-, és formázó lifting masszázs száraz bőrön alkalmazva

A kezelés végén Lift&Repair szérummal és krémmel történő lezáró mozdulatsor következik, majd a City sprayvel egy leheletnyi, láthatatlan burokkal öleljük körbe a vendég bőrét, védelmet nyújtva a fokozott városi szennyeződés ellen.

Kinek ajánlott az Esthe Lift kezelés?

 • Tónusát vesztett, lazább kötőszövetű vendégeknek, akik egy manuálisan végezhető lifting kezelésre vágynak prémium minőségben
 • Mélyebb mimikai ráncok és barázdák jelenléte esetén, akik bőrük feszességét és volumenét szeretnék visszaállítani
 • Azoknak, akik az esztétikai műtétek természetes alternatíváját keresik
 • Akik teltebb, emeltebb bőrre vágynak

Exellage 60': Teljes körű fiatalító arckezelés

A kezelés időtartama: 60-70 perc


Az Exellage 60' fiatalító arckezelés a már jól megszokott arctisztító rituáléját az age proteom boost masszázsa követi.

Ezután egy speciális simító, lazító, ecsetes masszázst alkalmazunk az arc-nyak-dekoltázs területén speciális, meghatározott mozdulatokkal a különleges illatú és textúrájú exellage kamélia olaj-elixírrel.

Ezután egy volumennövelő, feszesítő, arckontúrt javító, speciális technikát alkalmazó masszázs következik.

Az exellage teljes körű fiatalító arckezelést egy relaxáló masszázssor, a proteo-dermic mozdulatsor exellage szérummal, valamint a befejező exellage szérum, arckrém és City spray zárja.


Kinek ajánlott az Exellage '60 Teljes körű fiatalító arckezelés?


 • Nemtől, kortól függetlenül, aki egy rövid, hatékony, de a luxus érzetét megadó prémium arckezelést szeretne
 • Aki különleges, egyedi masszázs technikára vágyik, mely a volumennövelés mellett a pihentető, relaxáló érzést egyaránt biztosítja egy kezelésen belül

Exellage '90 Luxus anti-aging kezelés a mindennapi ragyogásért

Ez a luxus arckezelés a teljes körű SPA élményt nyújtja a vendégeknek.

A kezelés egy színmeghatározással indul, mely a kezeken végzendő nyomáspontok meghatározásához szükséges. A kezelés egy relaxációval kezdődik, melyet az arcon, nyakon, vállon, hát felső részén végzünk a celluláris testolajjal. A testolaj teljes mértékben felszívódik, könnyű textúrájú és nem hagy nyomot a ruhán. A bőr előkészítése ebben az esetben is az Esthederm kíméletes arctisztító rituáléjával folytatódik, kiegészülve egy fiatalító peeling géllel, majd exfoliáló krémmel meghatározott protokoll mozdulatokkal végezve.

Az age proteom boost masszázst a simító-lazító, ecsetes masszázs követi. Az exellage kamélia olaj-elixírrel végzett volumennövelő, pezsdítő masszázst egy hosszabb, maszk rituálé követ, amely célja a bőr teljes megnyugtatása. A speciális Lift& Repair maszkot használjuk a szemkörnyék feltöltésére, valamint a teljes arc ápolására az egész arcot befedő exellage exo-dynamique maszkot a hatóanyagok fokozott felszívódása és a bőr teljes megnyugtatása érdekében.

A meghatározott hatóidő letelte és az anyag megkötése után az arc-nyak maszk egyben levehető az arcról. A maszkok ható ideje alatt, a kezeken és karokon finom, nyugtató masszázst alkalmazunk, fókuszba helyezve a nap színének megfelelő reflexológiai pontjait.

Az Exellage '90 luxus, anti aging kezelést a speciális proteo-dermic mozdulatsorral és a bőr védelmét biztosító city sprayvel fejezzük be.


Oxy-Hydra arckezelés

Egyik legnépszerűbb kezelésünk az Oxy-Hydra arckezelés: Oxigenizálás-Hidratálás-Ragyogás


A kezelés időtartama: 60-70 perc


Ennek a kezelésnek a szuper erejét két nagyon erős, intenzív, magas hatóanyag tartalmú hialuronsavas szérum és az age proteom szérum összetevői adják, valamint az olyan fokozott bőroxigenizációt fokozó dupla maszk, mint a buborék maszk.

A magas hatóanyagú termékek mellett itt is fontos megemlíteni, hogy a bőrt egy speciális, precíz, mélytisztító rituálét tartalmazó többlépéses folyamatban készítjük elő, hiszen a bőr csak így képes felvenni a gondos, modern, XXI. századi technológiával készült termékek hatóanyagait.

A kezelés 2 féle masszázst is tartalmaz, mely során arckontúr emelő és nyugtató mozdulatokat egyaránt alkalmazunk.

Különös figyelmet fordítunk a nyak és dekoltázs területére is, hiszen ezek a területek ugyanolyan gondoskodást és esetenként még fokozottabb ápolást igényelnek, mint az arc meghatározó vonalai.

Ennek eredményeképpen a kezelés végén valóban egy relaxált, mégis feszes, ragyogó, üde és többszörösen hidratált bőr néz vissza ránk a tükörből.

Az Oxy-Hydra kezelés után is ugyanúgy folytatható a megszokott életvitel, mint bármely más professzionális Esthederm kezelés után.


Kinek ajánlott az Oxy Hidra arckezelés?


 • "Sokk" kezelésként, ha gyors feltöltésre, hidratálásra van szükség nagy dózisú vegyületekkel
 • Akinek láthatóan nagyon "szomjas" a bőre (mélyrétegi vízhiány) esetén kúra-szerűen ismételve, intenzív rehidratáció esetén
 • Hámlasztó kezelések után második, vagy hámlasztó kúra befejező kezeléseként
 • Ideális lehet esztétikai kezelésekkel ötvözve
 • Fakó, szürke, fénytelen bőr esetén
 • Mindenkinek, aki egy fokozott, mélyhidratáló, kényeztető kezelésben szeretne részesülni

Oxy Purity: Oxigenizálás-Mattítás-Tisztítás

Az Oxy Purity kezelés során a bőrt a tisztító rituáléval kezdjük, majd az age proteom boost masszázst követően oxigenizálás és méregtelenítés következik a buborék maszk segítségével. Szükség esetén ezután következik az arc felpuhítása után a komédók eltávolítása.

Az Intenzív propolisz+ maszk felvitele után enyhe masszázst végzünk az arc-nyak-dekoltázs területén. A kezelést aktív propolisz és intenzív propolisz krémmel, a speciális proteo-dermic mozdulatsorral zárjuk, majd természetesen az utolsó simításokat a city spray használatával tesszük, hogy maximális védelemben részesüljön az érzékeny bőr.


Kinek ajánlott az Oxy Purity arckezelés?


 • Olajos vagy száraz seborrhoeás bőrű vendégeknek
 • Aknés bőr ápolására bőrgyógyászati kezelés kiegészítéseként
 • Fakó, élettelen bőr és dohányzás esetén