Dr. Irinyi Beatrix


Esztétikai Bőrgyógyászat

Venus Legacy™

Azoknak a pácienseinknek, akik komplex, hatékony, biztonságos megoldást keresnek az alakformálásra és az arc feszesítésére, egy forradalmian új, hatékony, műtétmentes kezelési módszert tudunk kínálni. A legújabb innováció: a Venus Legacy alakformáló technológia, a Venus 4D eljárás Kelet-Magyarországon először Dr. Irinyi Beatrix Esztétikai Bőrgyógyászati Rendelőjében érhető el.


Hogyan működik?

A Venus Legacy™ multipoláris rádiófrekvenciát és pulzáló elektromágneses mezőt használ, hogy hőt állítson elő a bőr felszíne alatt. E folyamat fokozza a kollagén és az elasztin rostok termelődését, miközben zsugorítja a zsírsejtek térfogatát. Ezzel egyidőben az állítható vákuumos szívó hatás (az úgynevezett VariPulse™ folyamat) gyengéden felfele húzza a bőrt, lehetővé téve, hogy az energia mélyebbre hatoljon, a kezelés pedig kényelmesebb és hatásosabb legyen. A nem-invazív alakformáló rendszer a legfejlettebb technológiával dolgozik. A módszer hatékony megoldást nyújt a cellulit csökkentésére, a bőr feszesítésére, és a ráncok csökkentésére. Biztonságos minden bőrtípusra Kényelmes kezelések gyógyulási idő nélkül.


A Venus Legacy zsírbontó, cellulit csökkentő és bőrfeszesítő hatása révén, kúraszerű alkalmazásával nagyobb és kisebb területeken is fantasztikus, akár azonnal látványos és tartós eredményeket tud nyújtani. A személyre szabott konzultáció során egyedi kezelési tervet állítunk össze. Általában 6-12 kezelés javasolt heti 1 alkalommal, ezt követően 1-4 havonta egy-egy fenntartó kezelés ajánlott. A Venus Legacy 4D zsírbontó és bőrfeszesítő terápia időtartama alkalmanként a kezelt terület nagyságától függően 20-50 perc.